Negoiță vrea să planteze la Hala Laminor doi palmieri crescuți pe orizontală

2
- Reclama -

”Când le ai pe toate, poți să pui și zepeline pe cer” spunea un internaut. Altfel, să insiști cu palmieri într-un București în care platanul face senzație în Cotroceni sau teiul în Cișmigiu, e un lucru cel puțin ciudat sau lipsit de înțelegere a vieții normale. Sigur, Primarul Negoiță, un milionar prin forțe proprii, nu poate fi numit ”normal”, măcar din acest punct de vedere.

 

Așadar, primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a anunțat că vrea să planteze la Hala Laminor doi palmieri crescuți pe orizontală.

Negoiță s-a gândit că ar putea fi folosiți pe post de bănci în viitoarea grădină botanică interioară.

”Am doi palmieri orizontali, aceste plante sunt elemente de decor care vor fi amplasate în hala Laminor, pot fi folosiți pe post de băncuță, cu rădăcinile înfipte într-o movilă de pământ. S-a întâmplat ca palmierii să crească așa, dar pentru că sunt ceruți de oameni, specialiștii au început să îi crească artificial în acest mod. Este multă știință”, a declarat Robert Negoiță pentru G4Media.

Primarul s-a filmat recent alături de un astfel de copac, despre care crede că e ”special” și spune că a fost deformat în mod intenționat.

- Reclama -

”Acesta e un copac special. Așa a fost crescut el. Cei care produc astfel de plante s-au tot gândit să facă și chestiuni mai deosebite. Ei l-au crescut culcat ca să dea din el, să pară natural. Imaginați-vă că o să fie aici în interior și poți să stai pe el. M-a surprins foarte tare această idee care imită natura. Se întâmplă ca de la vânt să mai cadă un copac, de aici s-au inspirat. Este atât de rezistent încât începe să dea din el și, chiar culcat fiind, pleacă mai departe.

Evident că unii oameni care chiar dacă nu se pricep, dar sunt cu rea-credință, rău intenționați, interpretează chestia asta că, vezi Doamne, le-a căzut copacul. Nu, așa i-am cumpărat. Acești copaci cumpărați de noi sunt fix așa că ni s-au părut că sunt foarte drăguți, sunt speciali, sunt deosebiți și abia aștept să avem în interior gradina botanică”, a spus primarul în filmul postat pe Facebook.

- Reclamă -

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele