Nemulțumiri în USR-Plus față de miniștrii PNL și tergiversările UDMR

0

Membrii USR-Plus sunt nemulțumiți de activitatea miniștrilor PNL ai Muncii, Agriculturii și Energiei, dar și de amânarea unor proiecte esențiale pentru România de către parlamentarii UDMR.

 

Totodată, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, s-ar bucura de susținerea totală a colegilor de partid, susține aceleași surse.

Discuțiile au fost purtate în cadrul ședinței Birourilor Naționale Reunite USR-Plus organizată vineri seară ca urmare a începerii urmăririi penale după sesizarea corpului de control al premierului la Ministerul Sănătății:

”Nici nu se pune problema de a nu îl susține pe Vlad Voiculescu și activitatea lui, suntem solidari cu tot ce face”, au declarat. surse avizate.

Mai multe nemulțumiri s-ar fi strâns la adresa miniștrilor Raluca Turcan, Adrian Oroș și Virgil Popescu (din cauza Legii offshore), toți de la PNL.

Vezi și 66% dintre spitalele gestionate direct de Ministerul Sănătăţii sunt conduse de manageri numiţi direct

Membrii USR-Plus ar mai fi nemulțumiți și din cauza unor proiecte cu care au defilat în campania electorală, dar pe care UDMR le amână, cum ar fi comisia specială parlamentară care urma să modifice legislația electorală: ”Luni vor fi discutate într-o ședință a coaliției de guvernare”.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele