Neogen preia 27% din Conso.ro

0

Neogen a investit în Conso.ro, iar prin achiziție directă și majorarea capitalului social va deține aproximativ 27% din Conso. Alin Iacob, co-fondator și director general Conso, a investit la rândul lui, pentru a păstra o deținere semnificativă în companie.

Înființat acum circa 12 ani de existența, Conso.ro e unul dintre principalel comparatoare de produse și servicii financiare, diversificându-și recent activitatea prin lansarea unui comparator de prețuri la energie electrică.

Societatea își propune să extindă segmentele acoperite de comparatoare către asigurări și alte domenii.

Cu experiență în Bestjobs, Vivre și Clever Taxi, Neogen creează premisele transformării modelului de business Conso, cu o orientare majoră către tranzacționarea de produse și servicii financiare.

„Împreuna cu echipă Conso, care se va extinde în perioadă următoare, ne propunem să ne transformăm în principalul canal de comunicare și de tranzacționare între instituțiile financiare și clienții lor, actuali și potentiali”, spune Călin Fusu, CEO Neogen și noul administrator Conso Media Group.

180.000 de utilizatori unici

Conso.ro are peste 180.000 de utilizatori unici și peste 700.000 afișări lunar, iar serviciile sale sunt gratuite pentru consumatori.

Neogen a fost înființată în anul 2000 de Calin Fusu și s-a specializat pe dezvoltarea de business-uri de succes de tip marketplace în online, cele mai importante fiind BestJobs, Vivre, Clever Taxi (vândută între timp la Daimler) și iTaxi. Investiția în Conso.ro este prima din domeniul financiar.

Sursa: Neogen preia 27% din Conso.ro

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele