Nicușor Dan spune că Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervi și resentimente

0
nicusor-dan-gabriela-firea
- Reclama -

Nicușor Dan spune că Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervi și resentimente. Reacția edilului vine după ce Firea a comentat pe Facebook anunțul de renunțare la procesele intentate de Primărie unor jurnaliști sau instituții de presă. Procesele au fost demarate în timpul mandatului Gabrielei Firea.

 

Nicușor Dan arată că primăria condusă de Firea a dat în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice și a cerut daune imense, de peste 1 milion de euro.

Vezi și Primăria cu Nicușor la timonă renunță la procesele cu presa

„În mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii. Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții și nu de conflicte”, susține Nicușor Dan.

Ce a postat Firea pe Facebook

Nemulțumită de renunțarea la procesele pornite pe vremea când ea conducea Primăria, Gabriela Firea i-a răspuns edilului acuzându-l de „trafic de influență”.

- Reclama -

„Fratele lui Câine tot în disprețul legii acționează! N-are treabă cu apa caldă și căldura, cu ninsoarea, cu traficul, cu poluarea, cu șantierele blocate…are treabă cu răfuielile ridicole! Azi, faza pe dosare. Atât îl preocupă. Și demolările! În interes personal! Plângerile formulate de Directia juridică a Primăriei Capitalei în mandatul meu se referă la restabilirea adevărului privind acțiunile instituției primarului general, a directorilor, funcționarilor publici. Ne-am îndreptat împotriva celor care au lansat informații false despre Primăria Capitalei. Am dorit ca în instanță să fie apărată activitatea noastră care a fost în conformitate cu spiritul și litera legii. Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce, este problema lui. Nici nu mă miră! Un om care a făcut trafic de influență pentru niște interlopi care și-au construit casa pe domeniul public, în parc, în disprețul legii, nu poate fi decât o persoană care disprețuiește legea, instituțiile statului, care nu dă doi bani pe colegii săi din primărie și pe adevar”, a scris senatoarea PSD Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și Casoteca.ro – magazin

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele