Nicușor Dan, primul pas spre repararea locurilor de joacă din parcurile bucureştene

0

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a fost iniţiată procedura de achiziţie pentru lucrări de reparaţii la locurile de joacă din parcurile aflate în administrarea Primăriei Bucureşti, într-o primă fază urmând să fie reparate 14 locuri de joacă din parcurile Regele Mihai I, Bordei, Circului de Stat şi Tineretului.

 

”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru lucrările de reparaţii la locurile de joacă din parcurile bucureştene aflate în administrarea Primăriei Capitalei. Imediat după finalizarea licitaţiei, vom interveni pentru reparaţia curentă a 14 locuri de joacă din 4 parcuri. Vor fi reparate 5 locuri de joacă în Parcul Regele Mihai I, 1 loc de joacă în Parcul Bordei şi câte 4 locuri de joacă în Parcul Circului de Stat şi Parcul Tineretului”, a arătat Nicuşor Dan, marţi, într-o postare pe Facebook.

El a precizat că, în aceste locuri, echipamentele care nu mai pot fi reparate vor fi înlocuite.

Președintele susține că nimeni nu vrea ca românii să stea în frig iarna

”Prin acest acord cadru ne-am propus să redăm bucureştenilor, în condiţii de maximă siguranţă, primele 14 locuri de joacă din parcurile ALPAB, urmând ca în perioada următoare să modernizăm şi celelate 25 de locuri de joacă. Modernizarea acestora va fi realizată printr-un contract distinct, care va avea ca obiect înlocuirea locurilor de joacă în intergralitate”, a explicat primarul general.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele