Nicușor Dan susținut de PNL pentru București

0

Nicușor Dan a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Anunțul a fost făcut de președintele PNL, Ludovic Orban.

 

”Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban.

Cel mai probabil, Nicușor Dan va fi susținut din postura de candidat independent, fără a se înscrie în partid, așa cum i-au cerut liberalii în mai multe rânduri.

Citește și Cioloș le-a dat ultimatum lui Nicușor Dan și Vlad Voiculescu să găsească o soluție până la finalul acestei săptămâni

Vlad Voiculescu și Nicușor Dan au avut mai multe întâlniri în aceste săptămâni, însă nu au ajuns la un acord. În timp ce Nicușor Dan își dorește stabilirea candidatului în funcție de sondajele de opinie, Vlad Voiculescu optează pentru alegeri primare sau referendum intern.

Prin susținerea pe care o primește de la PNL, Nicușor Dan face un pas important pentru a-i convinge pe cei din Alianță că este candidatul cu cele mai mari șanse, din partea tuturor partidelor de dreapta din București, inclusiv PMP anunțând că l-ar putea susține pe Nicușor Dan, dacă acesta va fi candidatul unic al opoziției.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele