Nicușor Dan cere voturile anti-Firea de la fanii lui Băsescu

0

Nicuşor Dan a cerut electoratului PMP să-l voteze pentru că, în caz contrar, acordând votul lui Traian Băsescu, acesta va fi un sprijin pentru Gabriela Firea.

 

Chiar dacă actualul Primar este pe locul doi în sondaje, Firea și mașina de voturi a PSD nu este înfrântă.

Firea și Băse sar la gâtul lui Nicușor Dan, lider în sondaje pentru București

Traian Băsescu ia electorat dintre votanții PNL și USR-PLUS, iar Nicușor Dan face apel la o coagulare a voturilor anti-Firea.  “Eu am susţinut ca înţelegerea să fie între patru partide (n.r. cu PMP), nu trei. Au fost negocieri. S-a întâmplat că nu s-a ajuns la o înţelegere. Nu e niciun vinovat. În momentul în care aşteptările oamenilor nu se potrivesc s-a întâmplat că pretenţiile celor trei părţi să nu se suprapună” , a spus Nicuşor Dan.

Candidatul anti-PSD a făcut un apel către electoratul PMP să-l susţină pe el, nu pe Traian Băsescu. „Mă aştept ca electoratul PMP o să voteze lucid, raţional. Orice vot dat oricui cu excepţia mea, e un vot pentru Firea”.

Întrebat dacă a avut vreo discuţie cu Traian Băsescu pentru a-l convinge să se retragă, Nicuşor Dan a negat că ar fi avut loc vreun dialog între cei doi.

Firea, cot la cot cu infractorul Liviu Dragnea

Nicușor Dan amintește votanților că doamna Firea a fost „la mitingul împotriva Justiţiei a fost cot la cot cu Liviu Dragnea”.

Candidatul PNL şi USR-PLUS, dacă ar fi avut o dezbatere cu Firea, ar fi întrebat-o: “I-aş face lista eşecurilor: în trafic, nu a reparat o linie de tramvai, nu a făcut locuri de parcare, Pasajul Ciurel.  Apoi, eşecul pe poluare, eşecul pe clădirile cu risc seismic. A minţit când a spus că a pus în siguranţă mii de clădiri. Vedem falimentul economic al Capitalei. Cum poţi să nu atragi fonduri europene. Mi-ar fi plăcut să demontez toate minciunile din campania asta”.

Dan nu a uitat să menționeze propunerile rușinoase ale Gabrielei Firea și ale PSD pentru consilieri: Petre Roman sau Dumitru Dragomir.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele