”Niște tâmpiți”! Reacția lui Liviu Dragnea după ce presa a scris că plănuia să candideze la prezidențiale dacă referendumul era validat

0

”Nu au existat asemenea discuții. Vine un tâmpit sau niște tâmpiți cu informații false și noi le comentăm”. Aceasta a fost reacția lui Liviu Dragnea când ziariștii de la Parlament l-au întrebat miercuri dacă e adevărat că plănuia să își anunțe candidatura la prezidențiale dacă referendumul pentru familie ar fi fost validat.

Planul lui Liviu Dragnea a fost devoalat de G4Media.ro, care a scris marți că liderul PSD se pregătea să-și lanseze candidatura la președinție la scurt timp după anunțarea rezultatelor referendumului, dacă acesta ar fi trecut. Potrivit mai multor surse din partid, ar fi fost pregătit un sondaj de opinie realizat de institutul condus de Mirel Palada care să arate creșterea PSD în sondaje la peste 40% și a încrederii în Liviu Dragnea. În aceste condiții, lideri din partid ar fi urmat să-i ceară lui Dragnea să candideze la președinție. Pe de altă parte, după un eventual succes la referendum, ar fi trecut la înlăturarea dizidenților din partid, au mai declarat pentru G4Media.ro sursele citate.

Citește și Dragnea contestă din nou sechestrul în dosarul Tel Drum

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele