Nivelul Ro Alert: „Ursul băăă! ”

0
- Reclama -

Locuitorii municipiului Braşov au primit, prin sistemul Ro Alert, un mesaj de avertizare privind prezenţa unui urs pe o stradă din oraş, mesajul începând cu cuvintele „Ursul, băăă!”. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului anunţă o „anchetă internă pentru a verifica modul de transmitere al mesajului”.

 

„Ursul baaa! Atenţie, a fost semnalată prezenţa unui urs pe strada Stejărişului. Animalul este considerat periculos. Nu încercaţi să vă apropiaţi de el sau să îl hrăniţi. Evitaţi deplasarea în zonă dacă nu este absolut necesară. ISU Braşov”, este mesajul primit de braşoveni din partea autorităţilor.

„Scopul mesajului a fost de a informa cetăţenii judeţului Brasov cu privire la prezenta ursului pe strada Stejărisului , pentru a evita deplasările in zona unde a fost văzut animalul sălbatic. Dintr-o eroare, persoana din cadrul dispeceratului care a transmis mesajul a adaugat cuvintele «ursul baaa». Ne cerem scuze pentru eroare, dar avem convingerea că populaţia a înteles conţinutul si scopul preventiv al mesajului.”, a tansmis, marţi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov .

Arafat: Legea ”Certificat verde” la restaurant, mall și nunți există, e nevoie de HG

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele