Noile tendințe de design interior pentru 2022

0
- Reclama -

Să vorbim despre ideile de design 2022, culorile Pantone 2022, să vă oferim câteva informații despre tendințele de mobilier pentru 2022 și tot ce trebuie să știți pentru un mobilier design mereu în tendințe.

 

Să aruncăm o privire la câteva fotografii și să plecăm de la ideea că 2022 este anul upcycling-ului, al punerii în valoare a articolelor uzate, a tot ceea ce există deja.

1. Eco boem

Acesta este anul eco-sustenabil prin excelență, în care stilurile de mobilier precum minimal, nordic, rustic și boem sunt cele mai populare. Toate aceste stiluri de mobilier pe care tocmai le-am menționat se încadrează perfect într-unul dintre must-have-urile noilor tendințe de design interior pentru 2022: alegerea eco-sustenabilă.

- Reclama -

Un amestec frumos de materiale și culori care este întotdeauna cel mai popular, este cu siguranță combinația de alb și lemn. Un must atemporal pe care nu putem să nu-l amintim în acest articol dedicat designului.

2. Stil rustic

De fapt, unul dintre cele mai trendy stiluri de mobilier pentru 2022 este stilul rustic. Un adevărat ambasador al eco-sustenabilității, al conceptului de reciclare și reutilizare a materialelor „utilizate” sau „vechi”.

3. Stilul nordic

Noile tendințe de design interior pentru 2022 indică și un al doilea stil printre cele mai în vogă: cel nordic. În această fotografie, o interpretare frumoasă a noilor tendințe de mobilier pentru 2022 care folosesc amestecul auriu-albastru!

4. Ecoul tot în cameră

Chiar și în dormitor vorbim despre eco-sustenabilitate: noile tendințe de design interior pentru 2022 prevăd utilizarea, cât mai mult și posibil, a plantelor, a materialelor reciclate și sustenabile. Și în dormitor, desigur!

5. Materiale și tendințe 2022: piatră

Unul dintre cele trei materiale protagoniste ale noilor tendințe de mobilier 2022? Piatra. Natural, rezistent, uimitor. Acestea și multe altele sunt motivele pentru care se încadrează categoric în noile tendințe de design interior pentru 2022!

6. Materiale și tendințe 2022: sticla

Strălucitor, simbol al curățeniei și unicității: sticla este de asemenea nominalizată drept unul dintre materialele de top pentru tendințele de mobilier pentru 2022!

7. Noi spații de lucru

Noile tendințe de design interior pentru 2022 țin cont și de spațialitatea reînnoită pe care fiecare familie a trebuit să o dedice muncii. Pentru a crea un mic birou de bricolaj, tot ce ai nevoie este o masă sau o consolă care se deschide și retractabilă.

8. Mese retractabile

Mesele retractabile, precum și scaunele retractabile, fac parte din noile tendințe de design interior din 2022 pentru adaptabilitatea lor. Ascuns, discret, design și cu siguranță util. Nu există mai bun!

9. Tendințe în bucătărie 2022

Noile tendințe de design interior pentru 2022 prevăd un mobilier foarte simplu, dar eficient pentru bucătărie. Tendințele în bucătărie din 2022 favorizează stilurile de mobilier minimaliste, rustice sau nordice. Peninsula sau insula este o adevărată necesitate!

10. Confort dar și estetică

Una dintre noile tendințe de design interior pentru 2022 se referă cu siguranță la tipul de materiale, care sunt mai ecologice, cu atât se adaptează mai bine la noile mode. În special, aici vedem o combinație uimitoare de lemn pentru scări, combinată cu o placare din piatră vie. Chiar minunat!

11. Transparențe și lumină

Pe lângă lemn și piatra naturală, un alt material foarte recomandat de noile tendințe de mobilier pentru 2022 este cu siguranță sticla, așa cum am menționat mai sus. Sticla oferă transparența și luminozitatea potrivite care pur și simplu nu pot lipsi într-o casă. Mai ales în medii speciale precum baia!

12. Elementele reciclării

Dacă vă aflați într-o piață de vechituri sau într-un magazin de antichități, mobilă sau design interior, vă recomandăm să cumpărați acel accesoriu de mobilier de design, obținut prin prelucrarea materialelor reciclate. Eco-durabilitatea și upcyclingul sunt adevăratele cuvinte de ordine ale acestor noi tendințe de design interior pentru 2022.

13. Tendințe 2022: dormitor

Dormitorul perfect pentru un 2022 la modă? În stil nordic, scandinav sau minimal.

14. Seninătate maximă

Conform noilor tendințe de design interior pentru 2022, dormitorul trebuie să fie templul relaxării și al liniștii. De aceea este important să alegeți elemente romantice și relaxante pentru amenajarea acestui spațiu fundamental al casei.

15. Tendințe mobilier 2022: dormitoare copii

Acum să ne uităm la câteva dormitoare drăguțe: care sunt noile tendințe de design interior pentru 2022 în tema camerei copiilor.

16. O întoarcere la culoare

Tendințele de design din 2022 sunt clare: pentru mediile dedicate copiilor, se întoarce la culori vii! Deci, la creativitate, imaginație și bucurie!

17. Fără a uita romanticul

Să nu uităm, însă, că unii copii au nevoie de mai puțină culoare și de mai multă liniște. În acest caz, noile tendințe de design interior pentru 2022 prevăd includerea de accesorii în tonuri pastelate, moi și relaxante. 

18. Lemn, alb (și chiar puțin negru) în bucătărie

Am încercat să punem spiritul acestor noi tendințe de amenajare interioară 2022, ajutându-te în alegerea noului tău mobilier.

19. Simbolul de culoare al anului 2022

Culoarea bivinca a fost aleasa de Pantone in calitatea culorii 2022. Noile tendinte sunt luminate de aceasta culoare splendida, intre albastru si violet, contaminata de gri. O culoare inovatoare și hotărât dulce, care știe să amenajeze fiecare cameră a casei cu eleganță și viață. O poti alege pentru vopsirea peretilor, sau pentru amenajarea casei: culoarea bivinca este adevarata tendinta a anului 2022 si iti va oferi satisfactii infinite. Culoarea pantone 2022 care amintește de tonurile și denumirea florii cu același nume: dulce, splendidă, strălucitoare.

20. Adevăratele perle pentru dormitor

Chiar și în dormitor, culoarea periwinkle nou-nouță și foarte romantică poate reprezenta alegerea numărul unu pentru acest 2022. Periwinkle știe să amenajeze cu mare stil și căldură, în special medii precum dormitorul. Combinat cu gri, dă tot ce e mai bun!

traducere: C.L

CITEște șiPlante perfecte pentru bucătărie

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele