Noua Clasă V își face prima apariție în România

0
- Reclama -

Mercedes-Benz România anunță prima apariție locală a noului model Clasa V, la ediția din 2019 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF). Lansată oficial la începutul acestui an, noua Clasa V are programată prima călătorie în cel de-al doilea weekend al TIFF.

„Parteneriatul dintre Mercedes-Benz și TIFF confirmă determinarea și angajamentul brandului în susținerea evenimentelor culturale. Sunt încântat să particip la ediția din acest an a TIFF și entuziasmat că putem asigura o experiență premium invitaților noștri, prin prezența noii Clase V”, a spus Batiste Pascalin, Managing Director al Mercedes-Benz Vans România.

Designerii Clasei V au implementat o serie de schimbări menite să ofere segmentului MPV un nou aspect, urmând modernitatea și claritatea de la autoturismele actuale Mercedes-Benz atât la interior, cât și la exterior.

Primele două modele din România care vor asigura un V-eekend cu Clasa la TIFF vor fi: noua Clasa V 300d 4MATIC Exclusive și noua Clasa V 300d Avantgarde.

Noul Mercedes-Benz Clasa V este disponibil pentru comenzi în România prin rețeaua partenerilor autorizați, primele livrări fiind programate pentru luna iunie.

- Reclama -

Prețurile pentru Mercedes-Benz Clasa V 220d VKR/K, motor diesel OM 654 cu patru cilindri, încep de la 32.929 euro (fără TVA).

Cititi si Mercedes-Benz prezintă GLC Coupé facelift

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele