Noul manager al Teatrului Nottara a regizat peste 30 de piese la doar 35 de ani, află cine este

0

Teatrul Nottara are un nou manager, pe Alexandru Dumitru Mâzgăreanu, un tânăr regizor din cadrul teatrului, care la doar 35 de ani a regizat peste 30 de piese de teatru şi a câştigat mai multe distincţii interne şi internaţionale, anunţă Nicuşor Dan.

De azi (luni – n.r.), Teatrul Nottara are un nou manager. E vorba despre Alexandru Dumitru Mâzgăreanu, un tânăr regizor din cadrul teatrului, care la doar 35 de ani a regizat peste 30 de piese de teatru şi a câştigat mai multe distincţii interne şi internaţionale”, transmite Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că Alexandru Dumitru Mâzgăreanu a luat premiul pentru cel mai bun regizor la Festivalul Internaţional de Teatru Fest(IN) pe Bulevard 2018 şi a fost nominalizat de două ori la premiile UNITER.

„A regizat piese de teatru aparţinând lui Shakespeare, Molière, Gogol, Caragiale, Mihail Sebastian. Am semnat dispoziţia de numire temporară având convingerea că tinerii de valoare trebuie susţinuţi şi în speranţa animării cu un suflu nou a unuia dintre cele mai prestigioase teatre bucureştene şi naţionale. Îi doresc succes noului director, iar bucureştenilor le adresez invitaţia de a merge în continuare la teatru”, conchide edilul.

Vezi și: Barometru Farma

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele