Noul MINI John Cooper Works GP va fi lansat pe piaţă în 2020 în serie limitată

1

Prototipul noului MINI John Cooper Works GP a fost prezentat publicului în premieră în programul dinaintea cursei de 24 de ore de la Nürburgring. Automobilul de serie va fi lansat pe piaţă în 2020 într-o serie limitată de 3.000 de unităţi.

Prin puterea ridicată a motorului, tehnologia suspensiei specifică modelului armonizată cu competenţa John Cooper Works în motorsport, construcţia cu masă optimizată şi proprietăţile aerodinamice definite cu precizie, stabileşte un nou reper în segmentul automobilelor mici.

Modelul anterior a stabilit precedentul reper pe bucla Nordschleife de la Nürburgring cu timpul de opt minute şi 23 de secunde. Prototipul noului MINI John Cooper Works GP a înconjurat legendarul „Infern Verde” în mai puţin de opt minute – iar programul său de teste nu este încheiat.

Un motor cu patru cilindri, cu tehnologie MINI TwinPower Turbo, ce dezvoltă 300 CP este responsabil de capacitatea de sprint vivace şi de acustica captivantă. Prizele de aer largi, jantele din aliaj mari, designul distinctiv al şorţurilor faţă şi spate şi spoilerul atractiv de pe acoperiş sunt dotări inconfundabile.

Cititi si Serviciul DriveNow s-a lansat la Budapesta cu modele premium BMW şi MINI

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele