Noul Primar al Bucureștiului vrea colaborare cu Guvernul pentru Metrou sau Centură, dar și cu mediul de afaceri

0

Nicuşor Dan a declarat după publicarea primelor sondaje că viitoarea administraţie a municipiului Bucureşti va colabora cu Guvernul pentru proiecte precum metroul de suprafaţă, şoseaua de centură sau centura verde a Capitalei.

 

“Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom colabora cu Guvernul pentru rezolvarea acelor probleme care nu pot fi rezolvate decât în colaborare. Că acesta este metroul de suprafaţă, sau şoseaua de centură, sau autostrada de centură sau centura verde – fiecare dintre aceste lucruri, aşa cum Ludovic Orban a spus-o de mai multe ori, vor fi rezolvate în parteneriat între Primăria Capitalei şi Guvernul României. Cred că Bucureştiul a avut mult prea mult timp de scandaluri care să acopere rezolvarea concretă a problemelor pe care bucureştenii le au”, a arătat el într-o declaraţie de presă susţinută la sediul PNL.

Niciun dubiu: Nicuşor Dan a obţinut peste 47% din voturile bucureştenilor

Nicuşor Dan le-a mulţumit partenerilor din PNL şi “prietenului” său Ludovic Orban pentru campania desfăşurată împreună. El a dat asigurări că viitoarea administraţie a Capitalei va fi parteneră cu mediul de afaceri, cu mediul academic, cu ONG-urile şi asociaţiile profesionale.

“Vreau să asigur bucureştenii că începând de peste zece zile, când o să fie depus jurământul, o să înceapă o altă administraţie a Bucureştiului, o administraţie care să fie în primul rând parteneră cu cetăţeanul, o administraţie care să folosească energiile deosebite ale acestui oraş. (…) E o seară foarte frumoasă. Chiar de mâine ne vom apuca de muncă, pentru ca să fim pregătiţi în momentul în care vom depune jurământul”, a spus el.

Nicuşor Dan spune că în perioada imediat următoare îşi va dedica energia Bucureştiului, și nu are de gând să se înscrie în PNL.

“Gestionarea Primăriei Capitalei este o chestiune extrem de serioasă. În momentul acesta, o primărie în faliment, o primărie cu probleme structurale uriaşe pe ce înseamnă trafic, poluare, clădiri cu risc seism, termoficare – energia mea în perioada imediat următoare se va dedica Bucureştiului”, a răspuns el.

Totodată, a precizat că este “extrem de probabil” că în Consiliul General se va forma o majoritate PNL – USR PLUS.

“Bineînţeles că pentru rezolvarea problemelor bucureştenilor sunt dispus să discut cu orice forţă politică din Consiliul General, pentru că aşa e logic, pentru asta facem în politică”, a mai spus el.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele