Numele piloților care au bombardat orașul ucrainean

0

Numele, prenumele și pozițiile piloților militari sunt ascunse în Federația Rusă. Cu toate acestea, datele personale recente, precum și fotografiile și videoclipurile a doi erupționiști au fost în RosZMI, care a raportat cu privire la acordarea titlului de eroi soldaților pentru bombardarea orașelor ucrainene.

Regimentul face parte din Divizia 303 Aviație Mixtă a Armatei a 11-a VKS și a Forțelor Aeriene din Districtul Militar de Est al Federației Ruse. Locația este aerodromul Dzyomgi din teritoriul Khabarovsk. Unitatea este înarmată cu avioane moderne rusești Su-35 S. Fighters, costul unui astfel de avion, potrivit datelor deschise, este de aproximativ două miliarde de ruble.

După cum a aflat junalistul, Anatoli Melnyk, locotenentul senior Perepiolkin este șeful de foc aerian și de pregătire tactică a regimentului și apare în lista criminalilor de război ruși pe site-ul Pacificatorului.

El servește în același aerodrom cu Dudin. În materialele video despre acești „eroi”, jurnaliștii rashiști au aprins o serie de „Suhoi” ruși, se pare că a fost al 23-lea câmp aerian din Tallinn. Avionul lui Perepiolkin cu numărul de zbor „31” a fost chiar inclus în cadru.

„Și încă un detaliu caracteristic”, scrie jurnalistul. — Aproape în fiecare zi, mass-media din Mordor spune următoarele prostii propagandistice despre „ipotezele în operațiunile speciale din Ucraina” cu distrugerea obligatorie a sute de avioane ale noastre. Dar cursul obiectiv al războiului Ucrainei pentru independență arată o statistică ușor diferită de fotografii și videoclipuri: avioane și elicoptere inamice doborâte și avariate de apărătorii ucraineni, pirați aerieni morți și capturați. Câmpul aerian „Tallinn” din mass-media rashistă datează din 20 martie. Nu există unele mai proaspete.”

Citește și: 3.500 de civili, victime ale războiului din Ucraina

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele