O adolescentă a înțepat un prezervativ în Auchan Sibiu

0

Reprezentanții magazinelor Auchan au comunicat public despre cazul adolescentei care a înțepat un prezervativ și l-a pus înapoi pe raft. Întâmplarea mediatizată pe rețelele sociale s-a petrecut la Sibiu.

 

Filmarea a fost postată inițial pe TikTok și apoi distribuită și pe alte platforme.

Adolescenta scoate un prezervativ dintr-o cutie, îl înțeapă cu un ac și apoi îl pune la loc în ambalaj, spunând cinic “unul din trei, care sunt șansele…”.

Oficialii companiei Auchan spun că sunt șanse extrem de reduse ca respectivul produs să fi ieșit din magazin.

„Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse.

Oțet fals găsit de ANPC în Penny, Carrefour, Kaufland, Auchan și Cora

De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat.

De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”, se arată în comunicatul trimis de Auchan Retail România.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele