O barcă cu motor a lovit, pe Dunăre, un caiac pe care aflau patru tineri

0

O barcă cu motor a lovit, marţi, un caiac pe care aflau patru tineri, pe Dunăre, în zona Orşova, în urma impactului un minor fiind rănit, fără a necesita spitalizare.

 

„Astăzi, ora 12,30, pe fluviul Dunărea, în zona municipiului Orşova, o ambarcaţiune de agrement a intrat în coliziune cu un caiac, în care se aflau patru persoane. În urma impactului, a rezultat rănirea unui minor, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigaţii de specialitate, fără a necesita spitalizarea. Persoanele implicate au fost recuperate din apă şi conduse, în siguranţă, la mal”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

dunare salupa caiac

Vezi și Procurorul general vrea control în cazul minorei din Mehedinţi care a fost incendiată

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului Transporturi Navale Orşova, în colaborare cu Căpitănia Orşova, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurările care au condus la producerea acestui eveniment.

Incidentul a fost filmat dintr-o altă ambarcaţiune. Potrivit anchetatorilor, cei patru tineri din caiac se aflau la antrenament.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele