UPDATE: O fată de 13 ani a fost răpită din curtea casei

0

Poliția a anunțat în după-amiaza zilei de 10 februarie că minora luată cu forța miercuri seara a fost găsită și s-a ridicat Alerta Răpire Copil.

 

Fata ”era promisă” tânărului de 13 ani din Sibiu în casa căruia a fost găsită de poliție.

Anchetatorii mai transmit că un adolescent de 13 ani este audiat în acest caz, el aflându-se lângă fată când aceasta a fost găsită.

Știre inițială

O fată de 13 ani a fost răpită miercuri seara, din curtea unei case din oraşul Tălmaciu, de patru persoane necunoscute, minora fiind băgată cu forţa într-o maşină, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„La data de 9 februarie, în jurul orei 21,20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, Căldărar Maria, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Vezi și Șoșoacă, protagonistă în presa italiană după scandalul cu implicații penale

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru identificarea autoturismului în cauză.

S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză, mai precizează IPJ Sibiu.

Cei care pot oferi date care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele