O mașină rară, pe străzile din România. Aparține unei doamne

0

Registrul Auto Român (RAR) a postat pe pagina de Facebook imagini cu o mașină foarte rară care s-a prezentat la sediul RAR Grivița pentru a obține cartea de identitate CIV.

Mașina este fabricată în 1988 și aparține unei doamne. Modelul se numește Zimmer Golden Spirit Convertible și este extrem de rar, au fost fabricate doar 1.500 de unități între 1978 și 1988.

“Nu știm cât de ușor găsește loc de parcare, dar bănuim că întoarce toate privirile când este scoasă în trafic. Bijuteria din fotografii s-a prezentat la RAR Grivița că să obțină CIV și ne-a atras atenția. (…) A fost inspirată de legendarul Excalibur, este fabricată în 1988 și are un motor de 5 litri pe benzină. Au fost fabricate aproximativ 1.500 de astfel de mașini”, spun reprezentanții RAR.

Astfel de mașini se vând la licitații cu un preț de pornire de peste 20.000 de dolari.

Acest model are un motor V8 pe benzină de 5 litri întâlnit și pe Ford Mustang. Transmisia este automată cu 3 trepte. Mașina are aer condiționat, servodirecție, cruise control, geamuri electrice, închidere centralizată, scaune electrice.

Zimmer Golden Spirit a intrat în producție în 1978 în Pompano Beach, Florida, fiind fabricat de Zimmer Motorcars Corporation. În anii “80, modelul era un competitor cu Excalibur Series IV Phaeton.

Scrie Wall-Street.ro

Zimmer Golden Spirit

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele