O națională valoroasă!

0
20

Naționala feminină de handbal a României s-a calificat a Campionatul Mondial 2017, după ce a învins formația Austriei cu scorul de 33-24 (11-13) la Stockerau, în manșa a doua a barajului, după ce în tur tricolorele au învins la Oradea cu 34-29.

“Am spus de la început că nu ne va fi ușor, s-au schimbat multe jucătoare și în naționala noastră și asta se vede. La pauză am vorbit în vestiar și le-am spus fetelor mai tinere că nu contează rezultatul de pe tabelă. Să nu ne panicăm și să jucăm până la final, pentru că dacă ne vom apăra, vom întoarce rezultatul. Să vedem în ce grupă picăm, mi-aș dori să ajungem măcar între primele opt, pentru că acolo, la jocurile eliminatorii, se poate întâmpla orice. Toate fetele trebuie să înțeleagă însă că e nevoie de multă muncă, e nevoie ca toate să dăm mult mai mult pentru ca echipa României să reușească”, a declarat după meci Cristina Neagu.

Pentru echipa României au evoluat: Denisa Dedu, Yuliya Dumanska — Aneta Udriștioiu (5 goluri), Gabriella Szucs, Nicoleta Dincă (1), Cristina Neagu (8), Dana Andreea Pricopi, Gabriela Perianu (5), Cristina Laslo (1), Valentina Ardean-Elisei (5), Laura Popa, Ana Maria Dragut, Crina Pintea (2), Cyntia Tomescu (3), Mădălina Zamfirescu (1), Alina Ilie (2). Selecționer: Ambrosio Martin Cedres.

România este singura echipă care a participat la toate cele 22 de ediții  ale Campionatului Mondial. Turneul final al Campionatului Mondial 2017 va avea loc în Germania (1-17 decembrie).

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele

*