O postare a proaspăt numitelor șefe ale ANAF și Agenției Medicamentelor stârnește reacții controversate pe Facebook

0

O fotografie în care apar două doamne şi pe care internauţii le-au identificat drept noua şefă a ANAF, în persoana Mihaelei Triculescu şi noua şefă a Agenţiei Naţionale a Medicamentului, Adriana Cotel,  a devenit virală pe Facebook, atrăgând reacții controversate.

„Două şefe!“ este descrierea fotografiei postate de Andi Cârlan, în care apar două doamne care îşi fac un selfie, probabil încântate de dobândirea noilor funcții.

Au apărut speculații potrivit cărora cele două doamne ar fi apropiate ale lui  Andrei Iordache, om de casă al lui Vâlcov, care a fost arestat în 2013 pentru că ar fi ajutat la măsluirea unor probe de sânge. și Iordache,  prieten apropiat al Adrianei Cotel, şefa de la Medicamente.

De la „Servicii Publice SRL Cârcea” direct la șefia ANAF

Mihaela Triculescu a gestionat, în calitate de lichidator judiciar, mai multe dosare ale unor companii aflate în insolvenţă sau în faliment, cabinetul său de insolvenţă fiind implicat, conform just.ro, în 41 de dosare. Dosarele sunt pe rolul instanţelor din Dolj, Arad, Bucureşti, Olt, Suceava şi Braşov.

Surse din interiorul PSD susţin că apariţia Mihaelei Triculescu l-a luat prin surprindere inclusiv pe Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, care a ţinut-o în anticameră în jur de două ore pentru că nu ştia cine este. „Nu ştiu cine este Triculescu. Ulterior am aflat că, înainte de Crăciun, ministrul Teodorovici a ţinut-o pe această Mihaela două ore la uşa lui. Nu reţinuse numele pe care i-l spusese Vâlcov. Duduia a intrat până la urmă şi i-a spus: «Eu trebuie să fiu la ANAF!». Mai mult nu ştiu“, a declarat unul dintre liderii PSD Dolj, care a preferat să-şi păstreze anonimatul.

Autor: Cosmin Rădulescu

Citește și Teodorovici, despre șefia ANAF: Am nevoie de cineva alături de care să putem face reforma acestei instituții

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele