Eveniment LIVE: Petrece o seară cu Marcel Iureș la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City!

0
Afis - O SEARA CU MARCEL IURES eveniment LIVE

 „O seara cu Marcel Iureș”este un eveniment live – prezentat în Premieră la  Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City în București, în data de 16 septembrie 2017, ora 18.00 –  care oferă publicului român ocazia de a-l cunoaște mai bine pe marele nostru actor.

Marcel Iureș îi va dezvălui Irinei Margareta Nistor, moderatorul acestui eveniment, secretele carierei sale, însa cei doi vor vorbi și despre viață, arta și frumos.

Iar la final, va exista o sesiunea de Întrebări și Răspunsuri cu publicul prezent. Evenimentul „O seară cu Marcel Iureș”, de sâmbătă 16 septembrie, reprezintă o ocazie unică pentru fani de a-l cunoaște mai bine pe marele actor.

Biletele pot fi cumpărate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More.

 

Citește și: S-au pus în vânzare biletele pentru Premiera de Gală a filmului românesc „Octav”

 

Prețul biletelor pentru evenimentul „O seara cu Marcel Iureș” variază conform următoarelor categorii:

  • Bilet Standard: 60 lei (achiziționate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) și respectiv 59 lei (achiziționate online pe site-ul Grand Cinema & More)
  • Bilet Premium: 120 lei (achiziționate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) și respectiv 119 lei (achiziționate online pe site-ul Grand Cinema & More). Prețul Biletului Premium include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care va participa actorul Marcel Iureș.

Eveniment susținut de: UPC Business, Oblique Media, Look Media Profile, Acis, Grand Cinema &More .

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele