O zonă din A2 se închide iar: Se reîncep lucrările pe Autostrada Soarelui la podul de Fetești

0
- Reclama -

Lucrările la Podul de la Fetești, de pe A2 se reiau iar, marți, 19 septembrie. CNAIR anunță șoferii că vor exista restricții de circulație pe perioada lucrărilor. O porțiune de drum din sensul Constanța – București va fi închisă.

Se reiau lucrările la Podul Fetești

Restricții de circulație pe Podul peste brațul Borcea, anunță CNAIR într-un comunicat.

Marți, 19 septembrie 2023, începând cu ora 13:00, se vor institui restricții de circulație pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, de pe Autostrada Soarelui A2, la km 149+680.

Pe toată perioada lucrărilor, Calea II de circulație, pe sensul Constanța – București, între km 143+125 și km 148+315, va fi închisă traficului. Traficul rutier va fi deviat pe Calea I (București – Constanța), unde se va desfășura în ambele sensuri.

Descoperă și: Rovinieta și tariful de trecere a podului din Fetești se pot plăti din nou în mobilPay Wallet

- Reclama -

Amintim faptul că lucrările de reparații structurale realizate la podul dunărean peste brațul Borcea vor avea o perioada de serviciu de cel puțin 40 de ani, garanția fiind de 5 ani după recepție, spune Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Podul peste brațul Borcea este un pod combinat de cale ferată și șosea

Cu o lungime de 970 de metri, Podul peste brațul Borcea este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea. Împreună cu podul similar de la Cernavodă, ce are o lungime de 1596 de metri, cele două fac legătura între orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia.

Contractele pentru reparațiile capitale la cele două poduri (Fetești și Cernavodă) de pe A2 – Autostrada Soarelui valorează 130 milioane de lei, bani din fonduri europene, iar constructorul Maristar se ocupă de lucrări. Lucrările au demarat în primăvara 2021, cu termen de finalizare 24 de luni (excepție sezonul estival 15 iunie – 15 septembrie), potrivit Economedia.

Sursa: b365.ro 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele