Obiectivele SanConfind până la sfârşitul anului: „Spitalizare de zi” şi deschiderea secţiei de chirurgie

0
Sanconfind

„În cadrul SanConfind ne dorim ca până la sfârșitul anului să obținem aprobarea Ministerului Sănătății pentru „Spitalizare de zi” iar în lunile următoare să deschidem o nouă secție – chirurgie. În acest mod activitatea a medicală a spitalului va crește semnificativ”, a declarat antreprenorul câmpinean Ioan Simion, finanţatorul SanConfind.

La aproape un an de la punerea în folosinţă, la maternitatea SanConfind, cea mai  modernă şi mai ieftină maternitate din România la ora actuală, s-au născut 42 de copii.

SanConfind

În prezent, SanConfind este cel mai mare spital privat din zona Prahova-Braşov, cu secţii de recuperare şi balneoterapie, imagistică, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, endocrinologie, pediatrie.

Citeşte şi: Maternitatea SANCONFIND – servicii ca în Vestul Europei, preţuri de la 3.200 de lei pe naștere

Pentru Confind, cealaltă afacere deţinută de Ioan Simion, „situația din 2016 și 2017 se va menține și în 2018. În aceste condiții, Confind și-a extins masiv activitatea în domeniul EPCC, reușind să câștige licitații din ce în ce mai importante. Anul 2016 a fost un an bun pentru Confind, dar 2017 va fi un an mai slab! Cred că multe firme din România vor spune același lucru!”, a declarat antreprenorul câmpinean.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele