Obrăznicie, premierul, care nu știe să poarte masca și nu repectă distanțarea, ne îndeamnă la responsabilitate

0

Premierul Ludovic Orban, care fumează în birou și își ține masca sub nas, îi îndeamnă pe români să respecte regulile şi să se protejeze în contextul în care riscul de transmitere a noului coronavirus în comunitate a crescut semnificativ.

„Odată cu măsurile de relaxare, chiar dacă noi le-am luat într-o cadenţă bine gândită, pas cu pas, treptat, numărul interacţiunilor între oameni a crescut semnificativ şi riscul de transmitere în comunitate a crescut semnificativ. Personal, urmăresc cu atenţie evoluţia cazurilor, îndemn oamenii să respecte regulile, să se protejeze, să-i protejeze pe ceilalţi”, a spus el, după o vizită la amplasamentul Aeroportului internaţional Braşov-Ghimbav.

Premierul a dat drept exemplu Braşovul în ceea ce priveşte mobilizarea în materie de capacitate de testare. El a mai susţinut că este vorba de „o creştere rezonabilă” a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus. „Nu este una care să ne sperie”, a adăugat Orban, întrebat dacă Guvernul are în vedere noi măsuri în contextul creşterii numărului de cazuri de îmbolnăviri.

 

Citește și: Orban și-a propus să demită Avocatul Poporului

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele