Octavian Jurma: Raed Arafat are perfectă dreptate. Nu e cazul să fim mai relaxați decât restul lumii

0
jurma medic

Cercetătorul Octavian Jurma susține vineri, într-o postare pe Facebook, că, de data aceasta, Raed Arafat are perfectă dreptate și că nu e cazul să fim mai relaxați decât restul lumii. Octavian Jurma apreciază că „suntem în plin proces de instalare a tiraniei negaționiste și o să plătim un preț mare până ne vom trezi”.

 

„De data aceasta dr Raed Arafat are perfecta dreptate. Nu e cazul sa fim mai relaxati decat restul lumii. De altfel este o masura care a fost anuntata si de Joe Biden, Presedintele Statelor Unite pentru intrarea in SUA, indiferent de statusul vaccinal. Astfel de masuri simple si eficiente si se pot implementa foarte rapid, astfel incat pot incetini cu saptamani debutul unui val in cazul unei versiuni atat de infectioase cum este Omicron. Prin urmare, propunerea domnului dr. Arafat a fost respinsa de guvern”, precizează Octavian Jurma.

Jurma spune că „în continuare refuzul unor măsuri elementare de protecție și prevenție ni se prezintă ca o grijă deosebită față de cetățeni.

Vezi și Octavian Jurma: Probabil că în săptămânile trecute s-au înregistrat cu până la 50% mai multe decese decât s-au raportat oficial

„Pana si refuzul de care BOR a certificatului verde ne-a fost prezentat ca o „victorie” prin care s-a obtinut sprijinul bisericii in combaterea pandemiei! Suntem in plin proces de instalare a tiraniei negationiste si o sa platim un pret mare pana ne vom trezi din nebunia asta colectiva”, afirmă Octavian Jurma.

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), condus de secretarul de stat Raed Arafat, precizează vineri că Institutul Național de Sănătate Publică a propus joi ca intrarea în România să se facă cu test PCR negativ, indiferent din ce zonă vin călătorii, iar Departamentul a venit în ședința CNSU de azi cu un proiect de hotărâre „elaborat în baza propunerilor agreate atât de către Ministerul Sănătății, cât și de către specialiștii din cadrul INSP”, însă Guvernul a decis reanalizarea acestuia.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele