Olguța e convinsă că e interceptată: “Mă simt ca în emisiunea Big Brother, unde participanții erau filmați non-stop”

1

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a spuni luni la Antena 3 că este convinsă că este interceptată în continuare, după ce a acuzat că a fost interceptată în mai multe dosare în perioada în care a fost primar al Craiovei și s-a întrebat ”cu cât au costat interceptările din dosarele mele, mă întreb cam câte școli aș fi putut construi în Craiova”.

”Sunt absolut convinsă din punctul ăsta de vedere. Vorbesc în birou ca la televizor”, a spus Vasilescu, întrebată dacă ea crede că este înregistrată în continuare.

Aceasta a făcut o comparație cu emisiune Big Brother, unde participanții erau filmați non-stop și ”care intrau în depresie după o săptămână”.

”Ne-am obișnuit să trăim cu chestiile astea, dar asta nu înseamnă că…”, a mai spus Vasilescu.

Potrivit acesteia, sunt sute de DVD-uri cu înregistrări.

”Ei m-au ascultat pe mine ani de zile. Nu am reușit să găsesc o explicație logică”, a comentat Vasilescu.

Acesta a mai spus că va fi chemată din nou la DNA, din cauza ”unui denunț că nu a asfaltat strada unui cetățean care și-a construit casa în câmp”.

Citește și Liviu Dragnea, avertisment voalat pentru Călin Popescu Tăriceanu

De Vlad Mitu

1 comentariu

  1. OARE?..și e atîta CEAȚĂ ,o-m mai găsi noi drumul către CASĂ ?../”Fiecare pasăre ,pînă la urmă, tot pe limba ei PIERE !”-zice o vorbă din înțelepciunea POPULARĂ _dar cine mai vrea să asculte ? TOȚI -”VOR” și se ”VOR”..de l-au lăsat și pe satana cu gura căscată ,de uimire ! TITLU : CÎND, MAIMUȚA -a se citi ”IMPOSTORUL”.. etc –
    (se) AJUNGE REGE DAR SE VREA ÎMPĂRAT /RECUNOSCUT și INSTAURAT ”LEGAL” =DELIRUL BUFONILOR mizantropi devine APOTEOTIC !-urmează DEZASTRUL !–sau mai credeți încă în ”MIRACOLE ”?..ALOO!DERATIZAREA -e nevoie urgentă ,urgentă /ȘOBOLANII nu se ”simt ”-era de așteptat !..și chiar de scufundă CORABIA? /..nu le pasă !EI să scape ,restul?..păi nu ei (BIEȚI NAIVI -deșii situația este FOARTE GRAVĂ /deoarece aceste produse TOXICE au fost și vor mai FI posibile deoarece FIBRA MORALĂ /EDUCAȚIA acestui popor sunt GRAV VICIATE și ALTERATE /rădăcina RĂULUI -nestîrpită eficient va REPRODUCE iarăși asemenea specimene /poate chiar mai DEPRAVAȚI și IRESPONSABILI -ATENȚIE -deci !) le-au dat credit /puterea ?Sunt SEMIZEII ALEȘI ,băi !..fac ce ȘTIU /că nu știu ce FAC ?ETE ,NA !-îi doare la bascheți de populime !..și de tine sclavule

    Show go on !..😜🔜🤔😂🔜-APROPO -băieții(poate totuși vă luați și restul GĂȘTII și vă întoarceți la lopețică și castelele de NISIP /căci cam ăla vă este nivelul =imberbi ,imaturi dar nesănătos de AROGANȚI- căci ne-ați ”FERICIT ” destul /deja URLETUL durerilor noastre și al lacrimilor ce le vărsăm zilnic tind să ne dărîme /dar VOUĂ nu v-a păsat /nu vă pasă și atît de IMBECILI sunteți încît credeți că nu veți RĂSPUNDE ?..NII LA EI ,MĂĂ!-să rămînă cîți am botezat EU !)
    ) ,cred că v-ați cam atins APOGEUL =cam seamănă a ”început de sfîrșit ” !_Doamne ajută ,că v-am suportat nepermis de mult și cu suferințe enorme (și consecințe vor fi pe termen lung /dacă nu știm să ne respectăm valorile ?-ne năpădesc NON-valorile !)..PS…Nu se vor da înapoi /nu vor avea scrupule /nici nu le vor păsa de consecințele sau de urmările faptelor lor =TOTUL vor face /NUMAI să scape în continuare de ADEVĂR și să-și mențină status-qvoul !-de ce ?Simplu -sau afundat prea mult în mocirlă și nu mai au drum de întoarcere ,deci ATENȚIE mare -deja pentru ei /este miza prea mare și ei sunt prea INCAPABILI să înțeleagă că nu au cum cîștiga /deșii se autoiluzionează reciproc !..de aceea devin un pericol TOXIC /ca orice animal ce este încolțit ,și ei asta au fost =ANIMALE tîmpe avide de putere -deșii unii naivi nu au înțeles la timp și acum iată rezultatele !..Vă plac ?…E bine ?..pentru cei din gașca lor +BUGETARII /ce s-au înmulțit ca toate buruienile, exagerat de mult , cînd GOSPODARUL doarme sau nu prea realizează -sau este amețit/mințit manipulat DA !..dar facturile la tot și toate (inclusiv INEPȚIILE și distracția asta inconștientă dea D-ZEU ,va avea un cost teribil de dureros ) este achitat de NOI !-da și ,și mai cumplit de COPII NOȘTRI -da,da -degeaba te faci că nu e așa /și în folosul cui ?qui prodest?-.SIMPLU -tocmai ptr. (autoproclamații -o altă hibă a democrației /încă nerezolvată eficient )-ALEȘII- POLITRUCII profitori și deveniți EXCROCI ABILI și rafinați în a se LEGALIZA-prin atrofierea sau anihilarea,alterarea principiilor SOCIETĂȚII -justiției /etapa finală a TRIUMFULUI LOR !..Îi lăsăm să TRIUMFE ?..SAU ne trezim la timp /oricum o va face REALITATEA concretului -ce nu cunoaște MILĂ /..din buimăceală ?..ALTFEL?..Ă?..aoleo ,DORELEEE! .(.TU )-dorele ,știi tu care /nu mai FĂ-I NIMIC /că faci numai RELE /ca orice inept activ în DELIRUL fără discernămînt ce vă neliniștește -dar ne ruinează pe noi ca nație !..sau asta MERITĂM ?..TU ,..române ,ce zici ?..sau ești un prăpădit de ”DOREL ”..nu prea știe ce este cu el ?…Mai medităm și noi un pic ,înainte să votăm ?..Sau?..mare e grădina TA ,Doamne-dar mai dă-ne și nouă un semn de încurajare /că am obosit -sperînd și suferind în lupta asta aproape ”nedreaptă ” cu IRAȚIONALII(sanchii !-sunt doar excroci abili în a se disimula în” ÎNGERI”-dar miopii nu-i văd și cad pradă ușor ! ) – !..
    OARE?..și e atîta CEAȚĂ ,o-m mai găsi noi drumul către CASĂ ?.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele