Olguța: “Eu am solicitat mutarea la transporturi, cu riscul de a rămâne în afara Guvernului”

0

Fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu a scris sâmbătă pe Facebook, ca reacție la o serie de informații difuzate în presă, că nu șeful PSD Liviu Dragnea a cerut mutarea sa la alt minister, ci ea însăși a solicitat acest lucru, cu riscul de a rămâne în afara Guvernului, întrucât la Ministerul Muncii a reușit sa îndeplinească programul de guvernare care avea termen de finalizare 2020.

Olguța Vasilescu a rămas fără portofoliu în Guvern după ce, remaniată de la Ministerul Muncii, a fost refuzată ulterior de președintele Klaus Iohannis atât la Transporturi, cât şi la Dezvoltare.

În postarea de pe Facebook, Vasilescu a ținut de asemenea să precizeze că nu o cunoaște pe noua șefă de la ANAF, Mihaela Triculescu, și nici nu a propus-o în vreo funcție.

Ea amenință în final cu acționarea în instanță a celor care persistă cu difuzarea unor astfel de informații.

Mesajul postat sâmbătă de Lia Olguța Vasilescu, ca reacție la un articol din Capital:
„Observ ca, deși liderul PSD Dolj Claudiu Manda a dat ieri un punct de vedere ziarului Capital, minciunile despre persoana mea continua… De aceea, revin cu precizări, pentru ultima oara:1. Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. EU am solicitat acest lucru, cu riscul asumat sa rămân in afara guvernului, pentru ca la Ministerul Muncii am reușit sa îndeplinesc programul de guvernare care avea termen de finalizare 2020.2. Nu am vorbit vineri nici măcar telefonic cu Liviu Dragnea, iar dacă era ceva de reproșat nu el era persoana in cauza, pentru ca nu el a declanșat aceasta situație.3. Nu o cunosc pe doamna de la ANAF și nu am propus-o pe vreo funcție.4. Dacă persistați in aceasta telenovela de prost gust, data viitoare va vor raspunde avocații mei.

Citește și 67 cazuri de gripă au fost confirmate la nivel naţional

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele