Olguța și Manda îi răspund lui Țuțuianu: “Mi se pare jenant, are o frustrare”

0

România TV a difuzat, miercuri seara, alte înregistrări cu Adrian Țuțuianu. În emisiunea lui Victor Ciutacu, înregistrarea cu Țuțuianu face referire la Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Despre Vasilescu, Țuțuianu a spus, într-o întâlnire cu primarii, că ”face parte din categoria minilștrilor care au sentimentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt ei mai deștepți”. Vasilescu și Manda i-au dat replica în emisiunea lui Victor Ciutacu.

”Dacă ar fi spus așa ceva, nu era nevoie de niciun bărbat ca să mă apare. Pot să îl înțeleg, are o frustrare de când a plecat din guvern. Mi se pare jenant ce poate spune. Nu îl onorează, dacă asta e părerea despre colegii din partid…Vom discuta (n.r. dacă îl exclud din partid). Se poartă în termeni necolegiali, care nu îi fac cinste. Domnul Țuțuianu e așa, mai viteaz, când e între colegii săi de la Dâmbovița, dar nu e deloc așa.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

La rândul său, Manda, despre care Țuțuianu a spus că ”a ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții.”, a declarat că a fost ironic cu liderul de la Dâmbovița.

”Nu înțelege ironia. Eram profund ironic. Eu nu am intervenit pentru că s-a luat de doamna Vasilescu, ci pentru că a făcut referiri că nu s-au publicat legile securității naționale într-o comisie din care și el face parte. Comportamentul lui rămâne, mie nu mi-a răspuns, o fi răspuns în gând, nu a avut vreo replică. Eu am avut o abordare destul de punctuală și clară. Va trebuie să discutăm în CEX cu el despre aceste afirmații.”, a precizat Manda.

Citește și ”Fie prostul cât de prost, mintea vine după post”: O nouă înregistrare din PSD – Adrian Țuțuianu îi ia peste picior pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele