Olguța Vasilescu ne reaminteşte că o vrea pe Kovesi plecată: Cei din statul paralel și-au atins ținta

0

Ministru Olguța Vasilescu tună și fuilgeră la adresa justiției, dupăă valul de achitări pronunțare în ultima vreme.

Având ea însăși probleme cu legea, Olguța Vasilescu afirmă că DNA-ul și cei din “statul paralel”  și-au atins ținta, scoțând din piața publică mai multe personaje incomode lor.

“Nu contează faptul că ești achitat. Toate aceste persoane, pentru toate într-un fel sau altul, DNA-ul, cei din statul paralel cum îl numim noi, și-au atins ținta. Pentru că ele au fost scoase din viața publică. Toni Greblă nu a mai fost judecător la Curtea Constituțională după ce se opusese legilor Big Brother, să nu uităm că familia Bîrsan, soțul nu a mai fost judecător la CEDO din cauza acestui scandal în care a fost implicată, Ponta și-a pierdut mandatul de premier, Orban nu a mai candidat la primărie. Au fost foarte puțini care au rămas pe baricade, cum a fost și cazul meu, pentru că în momentul în care mi s-a făcut un dosar în timpul campaniei electorale, exact în perioada în care ar fi trebuit să îmi depun candidatura, au fost presiuni foarte mari să îmi retrag candidatura, dar majoritatea au cedat, au stat câțiva ani pe bară și cine le dă înapoi și suferința prilejuită familiei și funcțiile pe care ar fi putut să le aibă, poate că ar fi putut chiar să fie mai sus decât își propuseseră să fie. Deci toate aceste lucruri rămân nesancționate. Nimeni nu plătește. Văd că Rușanu vrea să se îndrepte împotriva statului român și cere suma de un milion de euro. Cei care au greșit trebuie să plătească, nu statul român. Sper ca legile justiției să treacă odată și fiecare să plătească pentru fapta sa”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la televiziunea publică, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Lia Olguța Vasilescu șochează: Am avut supraveghere în baie și dormitor

“Din păcate, undeva ceva se blochează și nu se mai întâmplă nimic. Iohannis putea să îi spună lui Kovesi să plece acasă. În orice instiuție, oriunde în lume, șeful unei astfel de instituții pleca acasă”, a conchis Vasilescu.

Acest nou atac al ministrului muncii la Codruța Kovesi şi la așa numitul “stat paralel” a fost lansat ieri seară la televiziunea publică. Acuzațiile vin la doar câteva ore după ce procurorii DNA cereau pedeapsa de mulți ani cu executare pentru şeful PSD Liviu Dragnea în dosarul privind angajările fictive din DGASPC. Să fie doar o coincidenţă?

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele