Olimpiada corporatiştilor, între sport şi afacere!

0
- Reclama -

Corporatiştii autohtoni au decis să se dezmorţească în mod organizat după orele, zilele, lunile petrecute la birou. Pentru al cincelea an consecutiv, în orașul Brașov se desfășoară  Winter Corporate Games (27-29 ianuarie), festivalul sporturilor pentru firme, care are loc în peste 20 de ţãri din întreaga lume.

Contul de facebook al Primăriei Brașov ne oferă mai multe informații legate de această competiție: „În Braşov şi în Poiană vor ajunge corporatişti din toate marile oraşe ale ţarii pentru Winter Corporate Games, cea mai importantă competiţie de amatori din sezonul de iarnă. Peste o mie de participanţi se vor întrece la 12 sporturi (schi, snowboard, tir, volei pe zăpadă, bowling, biliard, tenis de masă, fotbal, baschet în 3, alergare, snow tubing şi fotbal tenis) pentru a câştiga medalii şi puncte pentru firma pe care o reprezintã. Telescaunul Lupului, Sala Sporturilor, Poligonul Ultra Armory, terenurile de fotbal de la Fan Sport, Pro Sport si Paradisul Acvatic, Complexul de agrement si stadionul din Poiana Brasov şi Clubul de biliard Arta sunt principalele arene sportive pe care se vor desfășura competițiile, intrarea fiind liberă pentru toţi spectatorii.”

Ultima precizare e fundamentală pentru miile de oameni dornici să-i vadă pe corporatiști cum trădează pentru câteva ore biroul pentru sala de sport sau pârtia de schi.

Prima ediție a Corporate Games: 1988 – San Francisco

San Francisco a găzduit  ediția inaugurală a Corporate Games, în 1988. Ulterior ediții ale acestei Olimpiade inedite au avut loc în Concord, Hawaii, Honolulu, Paris, Atena, Istanbul, Geneva, Sevilla, Zagreb, Leeds corporatiști din toată lumea dorind să-și „arate mușchii” în mod organizat. În mai 2012, la 24 de ani de la primele Corporate Games, gazda a fost oraşul București.

Corporate Games este o combinație între sport, business şi turism. Peste 18.000 de firme, de toate mărimile, au luat parte la Corporate Games de-a lungul anilor.

- Reclama -

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele