Oprișan către Firea: “După ce n-ai deschis gura niciodată în CEX, nu poți să vii peste noapte cu o scrisoare despre problemele interne ale PSD”

0

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprișan, a criticat-o vineri, fără a o numi direct, pe Gabriela Firea. ”Eu nu mor de dragul lui Dragnea, când am avut ceva de spus am spus-o în interiorul partidului. Dar nu poți să vii peste noapte, după ce n-ai deschis gura niciodată în CEX, să vii și să scrii o scrisoare publică cu probleme interne ș care multe nu au legătură cu realitatea”, a spus Oprișan înaintea ședinței CEX.

”E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. E nevoie de stabilitate. Să ne ridicăm din genunchi ca resursele să fie 100% ale românilor și nu ale străinilor. Normal e să vorbim în interior… Eu cred în înțelepciunea colegilor mei. Minoritatea se supune majorității, și majoritatea va decide azi”, a mai spus Oprișan.

Oprișan nu a vrut să spună cum va vota în CEX, dar a lăsat să se înțeleagă că nu îi sprijină pe puciști, insistând pe termenul de ”stabilitate”.

Citește și Liviu Dragnea le-a trimis pe Carmen Dan și Rovana Plumb să o convingă pe Viorica Dăncilă să îl sprijine

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele