Oradea: trotinete electrice închiriate de societatea locală de transport public OTL

0
trotinete

Primele 20 trotinete electrice ce vor putea fi închiriate de la societatea locală de transport în comun din Oradea au ajuns şi se află acum în testare. O astfel de inițiativă ar trebui să dea de gândit și managerilor STB, dat fiind că în București există deja mai multe companii private care închiriază trotinete electrice.

 

Vezi aici care: Peste 2500 de trotinete electrice de închiriat în București. Care e cea mai ieftină companie de ridesharing

Acum se implementează și testează Sistemul de închiriere trotinete electrice „TrotOR”, compus, în prima etapă, din 20 de trotinete electrice, patru standuri de andocare/încărcare cu 10 porturi fiecare, stand şi software aferent de utilizare, plată şi administrare.

În vederea testării sistemului „TrotOR” s-a amplasat un stand de andocare / încărcare în Parcul Salca, utilizatorii fiind obligaţi să descarce pe telefonul mobil aplicaţia „TrotOR” din Magazin Play sau App Store.

NIU aduce pe piața din România o nouă generație de scutere electrice

După efectuarea testelor de funcţionare, OTL va amplasa patru standuri de andocare /încărcare în diverse locaţii apropiate pistelor de biciclete.

Tarifele pentru închiriere sunt de 2 lei/pornire şi 12 lei/oră. Posesorii cardurilor de călătorie OTL beneficiază de un discount de 20% din tarife (1.6 lei/pornire şi 9,6 lei/oră).

„Utilizatorii sunt rugaţi să citească atent, din aplicaţie, Regulamentul de utilizare al serviciului de închiriere trotinete electrice – TrotOR”, se mai menţionează în comunicat.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele