Orban, atac la premierul Ciucă

0

Preşedintele partidului Forţa Dreptei Ludovic Orban a acuzat că premierul Nicolae Ciucă îndrăzneşte să transmită un mesaj de Ziua mondială a libertăţii presei, deşi este „plagiator” şi „a beneficiat de instrumentarea unei operaţii ample de cenzură, de îngropare în media a subiectului plagiatului primului ministru la teza de doctorat”.

 

„Cine vorbeşte de funie în casa spânzuratului? Cine credeţi că a avut tupeul să dea un mesaj de Ziua mondială a libertăţii presei? Nimeni altul decât premierul Nicolae Ciucă. Plagiatorul. Cel care a beneficiat de instrumentarea unei operaţii ample de cenzură, de îngropare în media a subiectului plagiatului primului ministru la teza de doctorat.. Cel care a fost cauza unei operaţiuni de compromitere a unui jurnalist independent, Emilia Şercan, doar pentru faptul că a îndraznit să scoată la iveală acuzaţia de plagiat şi să ceară verificarea tezei de doctorat a premierului. Îndrăzneşte să vorbească de libertatea presei şeful unui guvern care a pregătit pe şestache elaborarea unui act normativ care să instituie cenzura inclusiv pe online. Are neobrăzarea să se refere la libertatea presei produsul guvernamental al unei monstruoase coaliţii, care a apelează la toate instrumentele posibile pentru a bloca în mass- media orice voce critică a opoziţiei politice sau a opoziţiei din societate”, a scris Ludovic Orban, marţi pe Facebook.

El i-a transmis prim-ministrului Ciucă să aibă puţină decenţă.

„Puţină decenţă, domnule Ciucă. Sunteţi ultimul care aveţi îndreptăţirea de a spune ceva pe tema libertăţii presei. Sub masca bonomă, în spatele fardului de timiditate şi modestie, afişate cu prea multă ostentaţie, se ascunde o poftă enormă de parvenire, o plăcere ieşită din comun de deţinere a puterii. Şi capacitatea de a comite sau de a accepta ca alţii să comită orice încălcare a libertăţii de exprimare. Încercaţi să îi păcăliţi pe alţii. Pe mine nu aveţi cum, pentru că am învăţat să vă cunosc”, a conchis Orban.

Ludovic Orban cere încetarea stării de alertă: „E timpul să revenim la o viață normală”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele