Orban, atacat dur din interiorul PNL

0
orban-comunitatea-roma

Secretarul general al PNL Robert Sighiartău a lansat un atac dur la adresa preşedintelui partidului Ludovic Orban luni, în şedinţa conducerii liberale, reproşându-i declaraţiile din weekend la adresa sa şi a altor colegi de partid, acuzându-l că joacă murdar şi recomandându-i să iasă din politică cu fruntea sus.

 

Surse participante la şedinţă au relatat pentru News.ro că Sighiartău i-a spus lui Orban că a ”coborât atacul mult prea jos”.
În replică la acuzaţiile preşedintelui PNL potrivit cărora a fost abandonat de Sighiartău, Raluca Turcan şi de Rareş Bogdan în timpul negocierilor pentru formarea actualei coaliţii guvernamentale, secretarul general al PNL a precizat că a ales să nu fie în echipă atunci când Orban a trădat partidul iar interesul acestuia a fost mai presus decât acela al PNL.
”Atunci când aţi cedat trei ministere de dezvoltare pentru a vă asigura şefia Camerei Deputaţilor, care revenea USR”, a explicat Sighiartău, conform surselor citate.
Eli-a spus lui Orban că a cedat cele trei ministere într-o discuţie tête-à-tête cu preşedinţii partidelor din coaliţie, pentru a ajunge preşedinte la Cameră.
Sighiartău i-a spus că mai rămâne să ameninţe că va pica propriul guvern precum Dragnea sau să facă ceea ce a făcut Călin Popescu Tăriceanu, mabii ieşind din viaţa publică ruşinos.

”Domnule Orban, înţeleg că e un moment greu, dar va rog să ieşiţi din politică cu fruntea sus”, i-a spus Robert Sighiartău şefului său de partid.
El i-a amintit că a promis o campanie internă bazată pe fair play şi a ales să joace murdar, cu atacuri şi ameninşări. În loc de adevăr aţi ales minciuna. În loc de democraţie liberală în propriul partid aţi ales regimul unipersonal în care dvs sunteţi totul şi v.aţi înconjurat de Yesmeni.

”L-aţi abandonat pe acel Ludovic Orban care a câştigat Congresul din 2017 şi în care am crezut, alături de care am fost. Dumneavoastră şi nu altcineva l-aţi abandonat şi trădat pe acel Ludovic Orban. Dumneavoastră şi nu altcineva aţi părăsit adevărul, Spiritul liberal şi democratic”, a declarat secretarul general al PNL.

Florin Roman vorbește de ”dinozaurii” Năstase și Dragnea cu trimitere la Orban

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele