Orban nu e de acord ca un liberal să candideze pentru PSD, dar acceptă traseiștii care vin din sens invers

0

Preşedintele PNL Ludovic Orban a spus că i se pare o decizie greşită luată de viceprimarul PNL la Sectorul 2 Dan Cristian Popescu de a candida independent, susţinut de PSD, la Primăria Sectorului 2. 

 

„Noi nu am discutat la Bucureşti când am discutat cu partenerii USR-PLUS despre persoane. Am discutat despre coordonatele generale ale unei înţelegeri de susţinere a unor proiecte benefice pentru bucureşteni, am discutat despre unirea forţelor pentru a scăpa Bucureştiul de PSD şi s-a ajuns la această formulă de candidaţi, adică îl sprijinim pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi la primăriile de sector. Decizia luată de domnul Popescu e o decizie care îl va face să piardă toată încrederea pe care o avea din partea electoratului de dreapta din Sectorul 2 şi, după părerea mea, e o decizie greşită”, a declarat Ludovic Orban, la sediul PNL.

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a anunţat, sâmbătă, candidaţii susţinuţi pentru primăriile de sector, respectiv Daniel Tudorache (Sectorul 1), Cristian Popescu (Sectorul 2), Aurelian Bădulescu (Sectorul 3), Daniel Băluţă (Sectorul 4), Daniel Florea (Sectorul 5) şi Gabriel Mutu (Sectorul 6). Firea anunţă că săptămâna viitoare vor fi depuse candidaturile, iar ea se va lupta cu candidatul “partidelor de dreapta unite”.

 

Citește și: Spaniolii s-au trezit, cer abolirea monarhiei după ce regele Carlos a fugit de justiție

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele