Orban: opoziția va depune moțiunea de cenzură în cel mai scurt timp. Ciolacu crede că nu trece

0

Ludovic Orban a declarat că opoziția va depune moțiunea de cenzură în cel mai scurt timp, posibil chiar miercuri, adăugând că se poartă discuții inclusiv cu parlamentari ai PSD și ALDE.

„Discuțiile continuă până la depunerea moțiunii de cenzură. Dorința noastră este să depunem moțiunea într-un timp cât mai scurt, probabil miercuri”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a adăugat că se vor purta discuții cu parlamentarii partidelor de guvernare, PSD și ALDE, pentru atragerea a cât mai multor voturi pentru moțiunea de cenzură.

„Vom continua discuțiile cu celelalte grupuri parlamentare și individual cu ceilalți parlamentari PSD și ALDE”, a adăugat Ludovic Orban.

Acesta a mai spus că, în prezent, se poartă discuții cu USR, PMP, Pro România și UDMR.

Marcel Ciolacu crede că PSD-ALDE au suficiente voturi

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți, referitor la moțiunea de cenzură pe care Opoziția a anunțat că o va depune cel mai probabil miercuri, că Alianța PSD-ALDE are suficiente voturi încât aceasta să nu treacă în Parlament.

Citește și Ludovic Orban a anunțat că PNL va depune moțiune de cenzură împotriva guvernului PSD – ALDE

„Avem suficiente voturi ca moțiunea să nu treacă. Nu este nicio problemă. Vorbim de o moțiune care încă nici nu a fost depusă. Alianța PSD+ALDE are suficiente voturi cât să nu treacă moțiunea, matematic vorbind. Vorbim de o moțiune care încă nici nu a fost depusă, vorbim de o săptămână de ea, poate nici nu o mai depun. Noi dorim, la fel ca și Opoziția, ca această moțiune să intre cât mai repede la vot. După ce o depune, vedem ce cuprinde moțiunea și așa mai departe. Moțiunea nu va trece și nu văd alte probleme”, a declarat Marcel Ciolacu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele