Orban: parlamentarii majorității sunt prezenți la moțiunea PSD, dar nu votează

0

Ludovic Orban a anunţat că, atât la nivelul partidului, precum şi al coaliţiei de guvernare, s-a decis ca parlamentarii majorităţii să fie prezenţi la dezbaterea şi votul pe moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, dar să nu voteze.

 

„La nivelul coaliţiei şi în partid am luat decizia, la moţiunea de cenzură, să fim prezenţi şi să nu votăm, astfel încât să arătăm lipsa de majoritate şi gratuitatea acestui demers politicianist al PSD”, a declarat preşedintele PNL, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul Biroului Executiv al PNL.

Citește și Ciolacu crede că moțiunea PSD împotriva guvernului Cîțu va trece

Întrebat dacă are garanţia că toţi parlamentarii PNL nu vor vota moţiunea de cenzură, liderul liberalilor a răspuns: „Sută la sută, eu am încredere în parlamentarii Partidului Naţional Liberal”.

Vezi și Ciolacu susține că oamenii nu mai au încredere în campania de vaccinare

„Oricum, am luat decizia de fi prezenţi şi de a nu vota moţiunea, decizie care e luată la nivelul coaliţiei, şi am totala convingere că niciun parlamentar din cadrul coaliţiei majoritare, indiferent că e parlamentar al PNL, al USR PLUS, al UDMR sau din Grupul minorităţilor, nu va vota moţiunea „, a completat Orban.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele