Orban anunță că va propune sistarea evenimentelor private

0

Premierul Ludovic Orban anunță că va propune sistarea evenimentelor private, în condițiile în care reprezintă una din principalele surse de îmbolnăvire cu coronavirus. Asta după ce în weekend poliția a oprit mai multe astfel de evenimente desfășurate peste tot în țară.

 

Întrebat, luni, dacă există posibilitatea să fie impuse și alte restricții, Orban a răspuns: „Să vă spun eu o restricție pe care am gândit-o pentru că am văzut că nu peste tot comitele județene pentru situații de urgență iau decizia respectivă. Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una din principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane”.

Țiriac este detronat. Cine este cel mai bogat român acum?

În acest moment, evenimentele private se organizează cu maxim 50 de persoane în spații închise și cu 100 de persoane în spații exterioare.

„Sunt foarte mulți organizatori de evenimente și foarte mulți care nu respectă regulile în organizarea nunților și e posibil să nu mai permitem organizarea unor astfel de evenimente private”, a declarat Orban.

Cumpără un purificator anti-cornavirus de pe Casoteca.ro/magazin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele