Orban se pitește în spatele Congresului

0
Ludovic Orban

Ludovic Orban a comentat solicitările unor reprezentanţi ai partidului de a demisiona, spunând că preşedintele PNL este ales de Congres.

 

Ludovic Orban a afirmat, marţi, că nu polemizează cu colegii de partid în public.”Nu am obiceiul să polemizez cu colegii de partid în public, în calitate de preşedinte al PNL obligaţia mea este să asigur coeziunea partidului, să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie şi cred că cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii pentru rezolvarea problemelor, aşteaptă de la noi o organizare eficientă în bătălia cu pandemia, aşteaptă de la noi o reluare rapidă a creşterii economice care să permită creşterea calităţii vieţii şi a standardului de viaţă pentru fiecare român. Orice am de discutat, discut în interiorul PNL”, a afirmat liderul PNL.

Întrebat dacă intenţionează să demisioneze din funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban a răspuns: “Preşedintele PNL este ales de Congres. PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public accest lucru. Cred că orice problemă trebuie discutată în forurile statutare ale PNL, şi acolo discut cu colegii mei, nu în spaţiul public”.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan l-a criticat pe Orban şi modul în care acesta a negociat posturile PNL în Guvernul Cîţu, apreciind că este necesar un Congres pentru desemnarea altei conduceri a partidului. Plecarea lui Orban de la conducerea PNL este susţinută şi de către secretarul general Robert Sighiartău, care consideră că PNL a pierdut alegerile generale.

Iohannis vizitează centrele de vaccinare de la Romexpo

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele