Orban: Sportul românesc are nevoie de resurse

0

Sportul românesc are nevoie de resurse, iar autorităţile trebuie să trateze cu mai multă deschidere acest aspect, a declarat preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, la evenimentul de aniversare a Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, la 73 de ani de la înfiinţare.

 

“Am ţinut să fiu prezent, pentru că ştiu că aici s-au născut adevăraţi performeri, oameni care au reuşit să iasă pe primul loc în competiţii europene, mondiale şi că merită aprecierea, respectul nostru şi recunoştinţa noastră. Doresc clubului să se dezvolte în continuare, să facă faţă competiţiei naţionale şi, mai ales, competiţiei pe plan global”, a precizat Orban.

El a adăugat că lumea modernă este una care presupune nu numai factorul uman, deşi, “până la urmă, omul sfinţeşte locul”, ci şi alte aspecte, precum investiţii mai importante.

“Trăim într-o lume în care tehnicile evoluează, progresele ştiinţifice, tehnologice, generează un impact şi asupra competiţiilor în diferite sporturi. De asemenea, ştiu că autorităţile trebuie să privească cu mult mai multă deschidere nevoia sporului românesc de a obţine resurse, de a mobiliza resurse, nu neapărat resurse publice, dar de a genera sisteme prin care să poată mobiliza resurse pentru a putea susţine activitatea, în primul rând, la firul ierbii şi apoi activitatea instituţiilor, a cluburilor care asigură performanţa în competiţiile europene mondiale. La Mulţi Ani Clubului Dinamo şi vă doresc să vedem sportivi pregătiţi aici într-un timp cât mai scurt”, a transmis preşedintele PNL.

Dinamo mai are nevoie de 200.000 de euro că să poată spera că își va lua licența pentru Liga 1

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele