Orban, urmat de un deputat și un senator

0
- Reclama -

Un deputat şi un senator de la PNL şi-au anunţat, miercuri, în plenul Camerelor, dezafilirea din grupurile parlamentare ale PNL, după gestul fostului lider al partidului, Ludovic Orban, care a părăsit grupul parlamentar luni. Cei doi au precizat că nu pleacă încă din partid şi i-au atacat dur pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe preşedintele PNL Florin Cîţu.

 

Deputatul PNL Alexandru Kocsis a spus, în plen, că se retrage din grupul PNL şi va activa cel puţin temporar ca parlamentar neafliliat.

El a precizat că nu va demisiona din PNL dar nu vrea să gireze deciziile actualei conduceri a PNL.

”Nu voi mai valida orgoliile unor copii bătrâni, Florin Cîţu şi Klaus Iohannis”, a spus Kocsis de la tribuna plenului. Senatorul PNL Ovidiu Florean a declarat, la rândul lui, că şi-a depus demisia din grupul parlamentar senatorial PNL şi urmează să activeze ca neafliliat.

- Reclama -

El a arătat că decizia sa are ca motivaţie atitudinea majorităţii colegilor, care din obedienţă pentru preşedintele Klaus IOhannis, au girat dezastrul crizei sanitare.

Sorin Ioan BUMB, senator PNL: Racordarea la rețelele de energie rămâne gratuită. Cei care doresc, au posibilitatea de a plăti lucrările de racordare în avans, urmând să-și primească banii înapoi în maxim 5 ani

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele