Orbis va deschide, în parteneriat cu șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, un hotel lângă aeroportul Henri Coandă

0

 

Grupul Orbis va deschide, în parteneriat cu Liwa Properties, filială a ABS Holdings, grup controlat de șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, membru al familiei Al Nahyan din Emiratele Arabe Unite, un hotel ibis Styles în apropierea aeroportului Henri Coandă – Otopeni din București.

Orbis a semnat un acord de management al hotelului cu Liwa Properties. Hotelul va avea 85 de camere, și e programat să fie deschis în primul trimestru al anului viitor.

Liwa Properties mai operează hotelurile Novotel și ibis din Abu Dhabi, Pullman în Dubai, Grand Mercure Jebel Hafeet în AL Ain, Sofitel Resort în Agadir (Maroc) , Novotel Suites în Marrakech (de asemenea Maroc).

La rândul său, șeicul Ahmed are investiții și în industria aeriană, conducând companiile Etihad Airways și Rotana Jet Aviation. La sfârșitul lunii decembrie 2017, rețeaua Orbis cuprindea circa 420 de hoteluri Ibis Styles și peste 43.000 de camere în 45 de țări.

Interesant e că lituanienii de la  Apex Alliance au alocat recent 90 de milioane de euro pentru a construi până în 2020 patru hoteluri în București, unul chiar în aeroportul Henri Coandă.

Sursa: Orbis va deschide, în parteneriat cu șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, un hotel lângă aeroportul Henri Coandă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele