Organizaţia de Pensionari PSD îl susține pe Dragnea

3

Organizaţia de Pensionari a PSD, structură cu drept de vot în CEx, îşi exprimă susţinerea faţă de Liviu Dragnea, cu o zi înainte de şedinţa care poate hotărî soarta liderului partidului.

„Membrii Biroului Executiv Central al Organizației Pensionarilor Social Democrați, ca structură internă a Partidului Social Democrat și președinții organizațiilor județene ale OPSD, cu excepția a două județe, reprezentanți ai celor 2.841 de organizații municipale, orășenești și comunale, cuprinzând peste 380.000 de membri și simpatizanți, își exprimă aprecierea față de conducerea Partidului Social Democrat și măsurile luate prin Programul de Guvernare pentru îmbunătățirea vieții persoanelor vârstnice și asigurarea unui trai decent al acestora.

Susținem măsurile luate de conducerea partidului, de către președintele Liviu Dragnea, pentru întărirea și unitatea partidului, combaterea tendințelor de dezbinare și incitarea la încălcarea prevederilor statutare.

Dorim ca problemele interne ale partidului să fie rezolvate conform prevederilor Statutului PSD, în mod colectiv, prin dezbatere în organismele sale alese”, precizează preşedintele OPSD, Ion Popa.

Citește și Deputatul Mitralieră despre semnatarii scrisorii anti Dragnea: Sunt niște tractoriști

De Vlad Mitu

3 comentarii

  1. Sunt convins ca multi dintre noi, susținem și pe cei care ne plătesc efectiv pensia. Din bun simț . Nu ma refer, desigur, la cei cu pensii speciale nemeritate.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele