Orlando a decis să se gândească, deocamdată la alegeri (locale și parlamentare) în aceeași zi

0

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat că îşi doreşte o discuţie, atât în partid, cât şi între partidele politice, despre organizarea de alegeri locale şi parlamentare în aceeaşi zi.

“PSD e un partid puternic, nu ar trebui să se teamă nici de guvernare, nici de opoziţie, nici de anticipate. Sunt mulţi liberali şi oameni cheie în PNL care nu şi-au dorit moţiunea. Nu putem să ne jucăm cu ţara şi să o blocăm cu alegeri în fiecare an. Poate ar trebui să ne gândim la alegeri în aceeaşi zi, locale şi parlamentare, pentru că se cheltuie mulţi bani, totul se blochează şi are efecte în economie. Să provoci anticipate doar ca să confirmi polulaţiei că a fost sau nu a fost bine? Nu trebuie să ne gândim la asta ca la un obiectiv”, a declarat Teodorovici.

Preşedintele executiv al PSD a mai spus că ideea de alegeri locale şi parlamentare deodată ar trebui discutată între partidele politice. “Este o idee care ar trebui să o discutăm serios. Există «n» motive. Trebuie să discutăm în partid, între partide, eu sper la un dialog între partide pe această temă”, a spus el.

Citește și: Legea referitoare la orele de educație fizică, retrimisă în Parlament de Iohannis

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele