Orlando ”băiat” popular se laudă că a dat cu sapa

0

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a declarat la Forumul Agricultorilor că îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă pământ românesc şi cunoaşte “munca aceea de jos”.

“Vreau să vă spun o idee pe care am gândit-o cu domnul ministru Daea zilele trecute, care vine la minister, noaptea, ziua şi discutăm problemele pe care le aveţi dumneavoastră. Chiar dacă sunt îmbrăcat la costum, chiar dacă par eu uneori mai scorţos, să ştiţi că îmi place foarte mult tot ceea ce înseamnă pământ românesc, pământul într-un singur cuvânt. Am cultivat şi flori, am prăşit, ştiu ce înseamnă şi munca aceea de jos. Îi spuneam domnului ministru şi cred că dacă la prăşit ne întrecem nu ies ultimul din sală cu siguranţă într-un clasament. Dar vreau să vă spun că eu, ca ministru de Finanţe, ori de câte ori a venit ministrul Daea cu o problemă pe zona de agricultură, de zootehnie, cu mare drag am spus “da” şi poate am mai adus şi un plus”, a spus Teodorovici.

Teodorovici a mai susţinut că oamenii politici nu trebuie aplaudaţi ci trebuie scoşi la tablă: “Este obligaţia noastră a celor care suntem oameni politici. Nu trebuie să aplaudaţi, oamenii politic nu se aplaudă niciodată, este obligaţia lor să facă ceea ce trebuie să facă şi ei trebuie trebuie scoşi la tablă pentru ceea ce promit şi mai ales pentru ceea ce nu fac”.

Citește și: Dăncilă, acțiune apropae penală. CSM vrea sesizarea CCR din cauza înregistrărilor din spatele ușilor închise dela sediul PSD

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele