Oros şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL

0

Ministrul interimar al Agriculturii, senatorul Adrian Oros şi-a anunţat, vineri, pe Facebook, dezafilierea din grupul parlamentar PNL.

 

Acesta este unul dintre apropiaţii lui Ludovic Orban iar gestul său vine după plecarea lui Ludovic Orban din grup, la începutul săptămânii. ”Cred cu convingere că singura soluţie realistă şi decentă pentru gestionarea crizei politice, sanitare şi economice din ţara, este refacerea coaliţiei şi un guvern condus de Ludovic Orban”, spune Oros.

”Am decis să mă retrag din grupul parlamentar al Partidului Naţional Liberal de la Senat! Din nefericire, în câteva săptămâni “echipa câştigătoare” a transformat PNL din cel mai onorabil partid românesc, în cel mai detestat si izolat partid”, a scris Adrian Oros.

El spune că ”guvernul liberal Orban a reuşit să treacă ţara printr-o perioadă dificilă, cu care România nu s-a mai confruntat în ultima vreme, şi a făcut-o foarte bine”.

”Am vorbit anul trecut de construcţia unei coaliţii de dreapta care să dezvolte România. Care să reconstruiască încrederea că şi în România se poate. Am promis stabilitate, profesionalism, decenţă, bunăcuviinţă, seriozitate. În ultima perioadă, nu reuşesc să explic oamenilor care şi-au pus speranţa în noi, comportamentul total aberant al celor care au confiscat Partidul Naţional Liberal. Din păcate, constat acum, ca nu a fost vreun plan, sau un proiect pentru PNL, sau pentru România. Sau dacă a fost, este ceea la ce asistăm în zilele noastre. Un plan pentru distrugerea PNL. Şi care compromite şansele la dezvoltare a României”, afirmă ministrul interimar.

CNA a amendat radio Dobrogea unde Teodosie spunea credincioșilor să nu se vaccineze

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele