Pacient cu SARS-CoV-2 a distrus clinica de Cardiologie a Spitalului din Craiova

0

Un bărbat de 50 de ani cu probleme psihice, infectat cu SARS-CoV-2, a distrus clinica de Cardiologie a Spitalului din Craiova, a deschis apa în toate saloanele și a agresat două asistente medicale.

 

Bărbatul infectat cu SARS-CoV-2 are probleme psihice și a reușit să distrugă secția COVID a Clinicii de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova, după ce, în noaptea de duminică spre luni, acesta a împrăștiat pungile cu deșeuri medicale, a deschis apa în toate saloanele și a agresat două asistente medicale.

Bărbatul a fost adus săptămâna trecută de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, i-a fost montat un stimulator cardiac, iar vineri i s-a făcut externarea.

Vaccinul anti-COVID-19 spaniol RUTI, gata pentru teste internaționale

Laurențiu Ivanovici, managerul spitalului, susține că Ambulanța care ar fi trebuit să-l transporte la un alt spital, respectiv la Spitalul de Neuropsihiatrie Craiova, care este suport COVID, a venit abia luni în jurul prânzului să îl ia.

Pacientul este foarte agresiv, așa că paramedicii nu au putut să-l ia.

Traian Măgală, purtătorul de cuvânt al SAJ Dolj, susține că medicii din Clinica de Cardiologie nu au cerut vineri un transfer al pacientului. Ar fi fost doar o comunicare internă și, pentru că reprezentanții spitalului nu au sunat la 112, nu a fost deschisă o „fișă de transfer”.

„Ambulanța a fost trimisă abia azi (luni – n.r.), când cei de la spital au sunat la 112. De câteva ore, pacientul este păzit, în secția COVID, de două echipaje de la Ambulanță, care așteaptă să ajungă acolo un al treilea echipaj, cu medic, pentru a-l seda. Pacientul este foarte agresiv și asistenta nu are voie să-l sedeze”, a spus Măgală.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele