Paralela 45 a deschis noi agenţii şi face angajări

0
- Reclama -

Touroperatorul Paralela 45 a anunţat joi că deschide patru agenţii noi luna aceasta şi face angajări pentru a face faţă cererilor de vacanţe în creştere.

 

Simplificarea condiţiilor de călătorie în Bulgaria, de la 1 iunie, a dublat cererea zilnică, dar şi cererile pentru vacanţe în Turcia sunt în creştere, stat care solicită de la 1 iunie test RT-PCR ori rapid antigen numai persoanelor nevaccinate. O vacanţă în Grecia porneşte de la 291 de euro/persoană, cu reducere de o treime la început de sezon.

”Paralela 45 deschide patru agenţii noi, în luna iunie, şi face angajări pentru a răspunde prompt cererilor de vacanţe în creştere de la o zi la alta. Simplificarea condiţiilor de călătorie în Bulgaria, de la 1 iunie, a dublat cererea zilnică. Pentru Turcia, care solicită, tot de la 1 iunie, test RT-PCR ori rapid antigen numai persoanelor nevaccinate, cererea este în creştere. Turiştii caută vacanţe şi în ţări aflate pe lista verde, cum ar fi Italia, şi cumpără sejururi şi pentru Grecia, care a clarificat de mai multă vreme condiţiile de intrare pentru turişti”, a informat compania.

Agenţiile vor fi deschise, începând din acestă săptămână, la Alba Iulia, Ploieşti, Braşov şi Craiova. Pentru funcţionarea lor, dar şi a celorlalte agenţii, Paralela 45 a angajat încă 20% personal, de la începutul anului şi până acum.

- Reclama -

“Putem spune că pandemia se termină la Paralela 45, ceea ce aşteptăm şi noi, şi turiştii noştri încă de anul trecut. Din iunie, deschidem agenţii şi facem angajări. Cererea de vacanţe în Bulgaria e mare, au început zborurile charter spre Grecia, încep şi spre Turcia, românii vor să meargă în vacanţă şi în Italia. Înscrierile s-au dublat faţă de luna martie”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Reduceri și de 50% la vacanțe

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele