Pas în spate: Firea admite că a greşit

0

Gabriela Firea a declarat pentru RFI că a avut cea mai bună intenţie, dar rezultatul nu a fost cel dorit şi este clar că au greşit, atât ea cât şi echipa. Primarul Capitalei se referă la incidentele de pe Arena Naţională, de la ceremonia organizată pentru Simona Halep.

”M-am tot gândit zilele acestea, am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect şi am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume : bunele intenţii au existat încă din prima clipă – că nu a ieşit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret … Eu am avut cea mai bună intenţie, dar rezultatul nu a fost cel dorit şi este clar că am greşit, atât eu cât şi echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din Bucureşti acum o săptămână şi după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc şi moment să înmânez cheia oraşului şi diploma de excelenţă , după ce îi confersiem deja titlul de cetăţean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Naţională, acolo unde noi am organizat cu mare drag şi cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi.”, a declarat Gabriela Firea.

Ea a explicat că  a mers doar pe ideea că aşa se procedează în toată Europa, aşa se procedează şi în America. Ea a recunoscut că cea mai bună soluţie ar fi fost o cermonie restrânsă la Primărie, iar Simona Halep să se întâlnească singură cu fanii pe Arena Naţională.

Citeşte şi:Sănătatea este subfinanțată și are manageri proști

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele